2015 VW Jetta Datoråterställning Efter Batteribyte? Fixera

Hur Man återställer 2015 VW Jetta-datorn Efter Ett Batteribyte

Du måste först avgöra om startspärren har misslyckats. För att göra detta, aktivera batteriet i din Volkswagen och se om startspärrvarningslampan blinkar på din instrumentbräda, eventuellt i en kontur. Det borde se ut som en kontur av en bil med en nyckel inuti.

Om den blinkar, tyder det på att startspärrarna kopplades bort från systemet. I det här fallet är det möjligt att göra en kall omstart. Följande steg kan användas:

  • Varje batterikabel ska kopplas bort.
  • Varje kabel ska gängas ihop.
  • Lämna kablarna utan uppsikt i femton minuter.

Om du inte får några resultat kan du prova en annan metod för att få din nyckel till omprogrammering.

  • Se till att batteriet laddas med en laddare
  • Lämna nyckeln i tändningen med batteriet på och motorn avstängd i en timme

Om inget fungerar, ta sedan med din bil till närmaste Volkswagen-återförsäljare och få dem att synkronisera om startspärren med din bil. Men också, återställer man datorn på en Volkswagen Jetta?

  • Vrid nyckeln till tändningsläget.
  • Välj menyn Inställningar.
  • Välj menyn Service.
  • Välj alternativet Återställ.
  • Tryck på OK.
  • Bekräfta genom att trycka på OK igen.

Vet du också om jag programmerar om min bil när jag byter batteri? När ditt fordon har värmts upp, stäng av motorn och ta bort alla säkringar. Koppla sedan bort batteriet för att minska strömmen. Alla de senaste uppgifterna bör återställas efter några minuter, och därmed återansluta säkringarna och starta om din motor.

På samma sätt, skulle jag vilja återställa när dynamiskt batteri? ja. Du måste återställa dina inställningar. Vanligtvis kommer dealern att para sig befriad från avgift men inga löften. Om du tar av det elektriska batteriet och sätter på ett helt nytt, om det var något anslutet till batteriet, dvs. slangen du pratar om, installera det.

För att återställa Volkswagen Jetta-datorn kommer du att kunna använda en OBD två-skanner. Detta rekommenderas för Jetta-modeller. Den ansluts till bilens dator och kan användas för att återställa den. När du har anslutit skannern slår du på tändningen och trycker på funktionsknappen för att återställa den.

Slutsats

Så, hur återställs 2015 VW Jetta-dator efter batteribyte? Det är väldigt enkelt tills du vet hur du återställer din dator efter batteribyte. Den här artikeln bör vara till hjälp om du behöver återställa din VW-dator efter ett batteribyte.

Vanliga Frågor

För Att återställa ECU:n, Måste Du Koppla Bort Varje Terminal?

Öppna först huven. Ta sedan ut de två batteripolerna och nyckeln. Dra slutligen ut batteriet från facket. Detta kommer att säkerställa att bildatorn inte startar igen, och låter dig även göra lite underhåll på batteriet.

Måste Du Tvingas återställa Din Bildator När Du Har Bytt Batteri?

Du behöver inte återställa din dator per sekund. Alla felkoder som indikerar att det finns ett problem kräver dock en professionell mekaniker för att utföra en kontroll av motorljus.

Skulle Jag Vilja Koda Mitt VW-batteri?

Detta är särskilt viktigt för fordon med start/stopp. kodning av ett nytt batteri berättar för bilen att batteriet är nytt och att glömma historien om laddning. Det kommer sedan att övervaka det nya batteriet från en tom historik och se till att batteriet fungerar bra och håller länge.

Vad Behöver Jag Göra För Att Programmera Min Bil Efter Att Ha Bytt Batteri?

Att byta batteri har inget med programmering av ett batteri att göra. Om din bil hade ett dött batteri på grund av att kupollampan lyser, kan den fortfarande köras. Det som kan ha programmerats när batteriet har bytts ut är nyckelbrickan.